fredag 15 april 2011

Hänga ut sig is the shit :)

Här har jag kämpat med att skriva intressanta inlägg om bakning och fotografera limpor ur femtielva olika vinklar och så skriver jag ett självuthängande inlägg och lässtatistiken blir skyhög. Slutsats: Det är intressantare att läsa om göttiga självuthängande personliga saker än om bröd. Kan dock trösta mig med att mitt korvbrödsinlägg dock drar hem många sidvyer fortfarande, särskilt på fredagar, det är tydligen poppis att baka korvbröd till helgerna. Men trenden är tydlig, jämförelsen mellan sex och bakning drog också upp statistiken likaså inlägget om pepparkakorna i snoppform, så nu vet jag minsann vad som intresserar mina läsare mest ;). Nu lever jag dock inte ett så grymt spännande liv så att jag helt kan ändra inriktning på bloggen till ett mer intressant så ni får helt enkelt stå ut med brödinläggen även i framtiden. Har dock en del gottiga saker på lager som jag skulle kunna skriva om men kanske är det bättre att spara dem till min bästsäljande roman som jag planerar att skriva. Men något gottigt skall nog få plats även här.

Förövrigt närmar det sig påsk och jag kan redan nu göra lite PR för ett kommande inlägg om ägg (eventuellt befruktade....). Risken är även stor att det blir ett gnällinlägg om dumma ICA som varje år retar gallfeber på mig genom att placera sina tillfälliga plockgodistorn på de mest idiotiska ställena. Sedan är det flyttdags snart också och då måste det givetvis produceras surdegsflyttpizza till flyttgubbarna. Jag funderar även på att göra en utredning om varför micron verkar vara den enda köksmaskin som inte produceras i andra färger än vitt, svart och grått....jag vill ju ha en grön....Som sagt ni har mycket intressant att se fram emot.

Slutligen hoppas jag att påskharen gömmer ett påskägg med en illgrön Kitchen Aid i min trädgård. Jag äter inte godis så jag borde väl i rättvisans namn få något annat i påskägget.

1 kommentar:

  1. Micro? vad är det för något... jag hittar ingen i mitt kök...

    Och det där andra var väl ingen nyhet, vad tror du aftonbladet säljer så mycket nummer för? ;-)

    SvaraRadera