söndag 24 juni 2012

Ingen jävla jordgubbstårta här inte......

Jag är nog ingen riktig bakbloggare för jag har ingen jordgubbstårta att bjuda på så här i midsommartid..... Så fort det är någonslags högtid så fylls min läslista av ungefär samma sak gånger 1182. Just nu bor det 1182 jordgubbstårtor i min läslista. Men jag har inte gjort någon jordgubbstårta i år, tror faktiskt inte jag någonsin har gjort en jordgubbstårta..... Så min stackars blogg får vara utan jordgubbstårta i år och jag får stå med struten i skämshörnan.

Jag får även skämmas för att jag totalt försummat min blogg i typ ett halvår. Jag skulle kunna skylla på trasigt bredband och företaget Telia vilket många andra bloggare verkar göra när det blir uppehåll på bloggen (antingen krånglar Telia till det för hela bloggvärlden eller så är det en lögn som många går på)..... Nu har i och för sig vårat bredband krånglat men jag skulle nog inte bloggat även om det fungerat. Jag skyller inte på något utan säger bara att jag har haft roligare (och tråkigare) saker för mig under tiden men att jag precis rört i hop en surdeg igen och skall undersöka hur lång tid det tar innan jag lyckas ta död på den....tills det sker hoppas jag att det i alla fall blir någon liten limpa producerad. Vilket påminner mig om att jag borde matat stackarn i morse......skämsstrut igen......

Slutligen så måste jag bjuda på en bild (annars blir inlägget så tråkigt) och jag väljer då en bild på förra julens vörtbröd (tror jag är ganska ensam med vörtbröd så här i midsommar tid) som fick en precis perfekt spricka uppepå. Med detta passar jag på att påminna om att om exakt 6 månader så kommer vi vid denna tiden vräka i oss diverse julmat eftersom det då kommer vara julafton. Så håll ut alla ni som håller på att plåga er igenom sommaren, det vänder snart! Snart slipper vi sitta ihopträngda i en badhytt på Skrea för att det regnar ute, snart slipper vi gå blekfeta på stränderna och skämmas, snart slipper vi myggor och fästingar och snart slipper vi alla husvagnar som segar sig fram på vägarna, snart är det vinter och jul igen!

Mumsigt vörtbröd!Inga kommentarer:

Skicka en kommentar